Mercy Malaysia Appeal For Gaza

In support of another blogger’s site:

Mercy Malaysia appeals to generous Malaysians to send it cash donations. Contributions will support Mercy Malaysia to procure emergency surgical kits, medicines and hospital equipments to help the hospitals in Gaza.


  • Cheque is to be made payable to “MERCY MALAYSIA” and addressed to Mercy Malaysia, Level 2, Podium Block, City Point, Kompleks Dayabumi, Jalan Sultan Hishamuddin, 50050 Kuala Lumpur.
  • Cash donations can be made via on-line transmission or deposit at CIMB Bank Account No: 1424-000-6561053.
  • Donation form can be downloaded from here.
  • Further enquiries are to be directed to +603-22733999 or info@mercy.org.my
Advertisements

12 thoughts on “Mercy Malaysia Appeal For Gaza

  1. Mr B, I hope you don’t mind that i linked this post to my blog. dah buat baru nak minta kebenaran nih!

    mumsie

    No problem, ma’am. No problem at all.

  2. MB?All this while I noticed our Arab countries macam helpless and tak terdaya nak lawan Yahudi yang temetot tu!Betul America tolong Jews.Tapi takkan Arab countries takboleh geng up and lawan!

    mamasita

    Mula-mula Yahudi lanyak Palestin. Kalau Pak Arab lain lanyak Yahudi, America pula lanyak Pak Arab tu. Siapa pula nak lanyak America lepas tu? Nak harap USSR? Ekonomi Russia pun dah selamat dirogol oleh syarikat-syarikat besar America.

    Nampaknya, apa yang kita boleh buat hanyalah berhenti minum di Starbucks, elakkan makan di McDonald’s dan jangan beli baju dari Gap.

    Selain dari tu, kita boleh ramai-ramai berdoa kehadrat Allah s.w.t. Biar Allah s.w.t. sahaja yang balas.

    (Bila dah marah, mulalah cakap Melayu) 🙂

  3. Mat, Kak teh pun dah marah juga – (dah marah lama dah).
    Memang kita semua patut boikot MD, Starbucks semua tu – di UK dulu memang ada langkah boikot Marks & Sparks – tapi dok tengok arab juga yang ramai di situ. Macam mana pun, kita ada alternatif – pi lah gerai2 melayu , kopitiam – sedap juga kopi depa. Kita ada ramly burger – bukannya kurang hebat. So – apa kata semua?

    Kak Teh

    Bolehlah nak boikot McD, Starbucks dan lain lain. Tapi sebelum depa yang duduk kat coporate HQ kat USA rasa ‘impact’ tindakan kita, kita kat sini dah rasa bahangnya dulu. Macam ni: yang kerja kat McD, Starbucks dll tu pun bebudak M’sia juga. Kalau McD Kelana Jaya tutup sekali pun akibat boikot kta, McD kat USA sepatah haram pun tak rasa. Yang rasanya bebudak kita yang kerja kat situ lah.

    Boikot mati emak, tak boikot mati bapak…

    Marilah kita ramai-ramai berdoa!

  4. Oh, just to let you know, I kopipes the same thing into PZ’s comment box and requested her to put it up. I reckon she has the highest readership of all.

    Lily

    Every little bit helps, ma’am

  5. Dear MB…

    You speak Malay? sexy….:-). By the way, no more jewish brand for me.

    Zoe

    Yes, ma’am. I do speak Malay – occasionally 🙂 And thanks for the support

  6. First and foremost Malaysians should really just shop at Giant and not Tesco.

    And I hope the with the money donated Mercy Malaysia will buy medical supplies first and then send to Gaza. Not send money over which Hamas will use to do some other no good things to instigate a whole lot more nonsense…

    percicilan

    Hmm… I see your point ma’am. Medicine is what they need most now.

    OK, but then some would argue that they also need weapons, too. This way, they can defend themselves so that they will not have any need for the medicine for when the Jews whack them.

    But since Mercy is a medical-based organisation, I believe this is where the money will go.

  7. Selain daripada menghulurkan derma marilah kita berdoa setiap kali selepas solat agar pemimpin2 Islam dan umat Islam bersatu untuk membantu rakyat palestin yang diserang oleh tentera Israel yang zalim dan kejam itu.

    Abdul Hayee

    Saya sokong saranan tuan sepenuhnya.

  8. May Allah swt bless all of us who support the good cause. May all the Palestinians get their freedom soon.

    Ummu Abdullah

    Amin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s